Verlofregistratie 2024 Upgrade

Wanneer je al gebruiker bent van verlofregistratie 2023 volg dan de onderstaande stappen om 2024 in gebruik te nemen:

• Maak een backup van de oude database
  • Download de nieuwe versie (verlofregistratie software 2024)
  • Installeer de nieuwe versie op alle werkstations (computers) waarop verlofadministratie 2023 ook stond geïnstalleerd. De verlofregistratie software kan gewoon over de oude versie heen worden gezet.
  • Voer de licentiecode en naam in. Controleer of de licentienaam ook nog gelijk is gebleven. Het handigst is om de licentienaam en licentiecode te knippen en plakken vanuit de mail

Overige vragen met betrekking tot de upgrade

• Vraag: Als ik nu de nieuwe versie installeer kan ik dan ook het oude jaar nog invoeren? Of moet ik wachten, totdat het nieuwe jaar begint?
    Antwoord: je kunt nu al de nieuwe versie installeren. Alle gegevens blijven toegankelijk. Je hebt nu alleen al de nieuwe functies en het nieuwe jaar.